Wij zijn

DJANGO
WOOD FLOORS

Parket, visgraat en Hongaarsepunt. Exclusieve houtenvloeren voor uw woning of project. Eigen fabricatie van hoogwaardig parket verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Neem een kijkje in onze collectie.

Wij staan 24/7 voor u klaar. Django houten vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en zorgen voor een aangenaam tijdloos gevoel in uw woning.

Producten

Wij hebben onze eigen onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop en worden de volgende dag aan huis geleverd.

Collectie

Gestabiliseerde planken, visgraat en Hongaarsepunt. In verschillende selecties en kleuren en premium afwerkingen.

Service

100% service van voorbereiding, collectievoorstelling, verzending,
projectopvolging en eventueel plaatsing.

ONze COLLECTIE

Wij bieden gestabiliseerde houtenvloeren aan in verschillende kleuren en afwerkingen van planken, visgraat tot Hongaarsepunt.

PERFECT IN HOUT
EXCELLENT IN SERVICE

Enkele cijfers van de laatste jaren die een klare kijk geven op ons bedrijf.
Wij houden van de natuur en onze projecten.

PROJECTEN

TEVREDEN KLANTEN

PROJECTEN WAARAAN WORDT GEWERKT

KOFFIES GEDRONKEN

WAT ONDERSCHEID ONS VAN DE REST ?

Wij zijn een jong en dynamisch team dat pas tevreden is, als jij tevreden bent. 

‘Django’ groeit door de mond tot mondreclame van tevreden klanten. De bouwsector brengt allerlei onverwachte obstakels met zich mee, die wij er graag voor jou bijnemen. Een mooi eindresultaat en een tevreden klant nalaten is wat telt, dat is net wat wij ter harte nemen.


Verder vinden wij het ook belangrijk dat we meewerken aan het her-aanleggen van nieuwe bossen & wouden. Onze hele collectie vloeren is eco-friendly en heeft dan ook het IFC-label.

Op deze manier dragen wij ook ons steentje bij aan onze planeet.

ONZE LAATSTE REALISATIES

Hier vindt u enkele foto’s van onze producten die zijn gebruikt door onze partners in hun laatste projecten. Waanzinnig fier zijn wij!

ONZE KWALITEITEN

Wij garanderen de beste houten vloeren volgens Europese standaard

Alleen het beste is goed genoeg. Over de jaren heen is onze expertise enorm gegroeid, waardoor wij nu onze eigen parket DJANGO kunnen voorstellen. Kwaliteitsparket in verschillende selecties, lengtes, breedtes, kleuren en afwerkingen. Vooral de premium afwerkingen die wij gebruiken, zoals de oliën, hardwax oliën en lakken zorgen voor een zeer sterke eindlaag. Dit zorgt ervoor dat ons parket eenvoudig te onderhouden is en er altijd goed blijft uitzien.

  • ONZE PRODUCTEN – 100%
  • ONZE SERVICE- 100%
  • ONZE MENTALITEIT – 100%

ONDERHOUD JE HOUT

Een knappe houten vloer zorgt voor die finishing touch van je woning. Een stukje natuur dat van je huis een thuis maakt. Het onderhouden en voeden van die vloer is enorm belangrijk.

 

Wij bieden jullie onze ‘Django-cleaner’ aan voor het poetsen. Dit product zorgt ervoor dat de parket proper blijft, maar ook dat het hout gevoed wordt. Er zit zelfs wat ‘was’ in dat telkens wanneer je poetst, er een dun laagje bescherming achter blijft. Zeker een aanrader !

 

b

Product

Branding

Van onze klanten

Enkele van de vele zeer tevreden partners van Django,
 onze vloeren zijn geliefd door particulieren, architecten, aannemers -en ontwikkelaars.

“Zeer blij met mijn parket van Django in mijn woning. Hij is prachtig en ik krijg leuke commentaren van vrienden die ons bezoeken.”

David Nagels

Particulier, privéwoning

“Mijn klanten willen soms iets speciaals, zoals een mozaiekparket, of 1e keuze in een unieke kleur. Django volgt mijn instructies altijd zeer zorgvuldig op, waardoor het leuk samenwerken is.”

Lente De Wilde

Architect, CEO Fera

“Wij werken al enkele jaren met Django. Voor onze projecten werken wij met de beste materialen en daar hoort hun parket bij. Wij zijn zeer tevreden.

Pieter Ooms

Ontwikkelaar, CEO Ooms en Partners

“In onze laatste ontwikkeling hebben wij de visgraat met invisible finish gebruikt. Zeer knap! Hoog in kwaliteit en afwerking, wat zeer belangrijk is voor ons en ons cliënteel.”

Dennis Clever

Ontwikkelaar, CEO D&C Projects

AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS

ZEG HELLO!

Gebruik de chatfunctie of schrijf ons via het contactformulier en wij komen
 binnen de 24u tot u terug. Tot binnenkort!