Over Ons

BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Ons familiebedrijf, DeSmedt Group, verkoopt al jaren afwerkproducten aan de houtindustrie.  Doorheen de jaren zijn wij leverancier geworden bij de beste parket-fabrieken wereldwijd. Wij ontwikkelen samen de beste kwaliteitsparket. Dit allemaal zonder tussenpersonen, wat onze prijzen zeer interessant maakt. Onze uitgebreide stock van zo’n 10.000 m2, zorgt ervoor dat we steeds snel kunnen uitleveren.

Wat ons onderscheidt is onze service en de mogelijkheid om een product af te werken naar jouw persoonlijke keuze.  Wij hanteren persoonlijk contact en zorgen voor een hands-on approach. Door positieve mond-aan-mond reclame van onze vele klanten, hebben wij de laatste jaren een sterke groei gekend. Wenst U ook zo’n knappe, houten vloer voor uw woning of project?
Dan stopt uw zoektocht hier.

Mvg,
JP DeSmedt

Voorraad

Wij hebben een grote stock van onze producten en collecties,
waardoor we snel kunnen uitleveren.

Collectie

Ruime selectie van knappe hedendaagse houtenvloeren:
gestabiliseerd parket, visgraat en Hongaarsepunt.

Kleur op maat

Eigen productie en afwerkstraat in België voor een kleur volgens de specificatie
van de klant of architect.

Klantopvolging

Klantbegeleiding voor projectontwikkeling is bij ons mogelijk voor opvolging van de keuze van de koper volgens het lastenboek.

Levering

Eigen leverdienst voor een snelle service. De afspraak wordt telefonisch gemaakt en binnen een week met goede zorgen op de werf geleverd.

Plaatsing

Indien nodig bieden wij een eigen plaatsingsdienst. Meerdere ploegen beschikbaar, voor zowel grote als kleine projecten.

Particulier, Architect, Aannemer of Projectontwikkelaar Wij zorgen voor de beste service voor als na verkoop. Onderhoudsproducten zijn eenvoudig te bestellen op onze webshop.

Onze recente Projecten

Foto’s van onze producten die zijn gebruikt door onze partners in hun projecten. Waanzinnig fier zijn wij!

 

AARZEL NIET EN CONTACTEER ONS

ZEG HELLO!

Gebruik de chatfunctie of schrijf ons via het formulier hier beneden en wij komen binnen de 24u tot u terug. Tot binnenkort!